Kostprijsanalist (M/V/X)
Over Ago
Gent, BE.
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een bedrijf actief in de voedingssector en gelegen in de regio van Gent, is AGO Technics op zoek naar een operationeel lijnverantwoordelijke in 2 ploegen voor de productieafdeling.

Doel : Je zorgt ervoor dat het productieproces vlot verloopt en de producten kwalitatief en binnen de deadline geleverd worden.

Je start de machines van de volledige productielijn op, je stelt ze in en sluit ze ook af. Indien er zich kleine storingen voor doen, los je ze op.

Je zal ook regelmatig instaan voor de ombouw van de productielijn. Verder coördineer je een team van 3 à 4 productiemedewerkers en help je actief met hen mee indien nodig.

Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften.

Vereisten

Voor het uitoefenen van deze functie heb je minimum een middelbaar diploma op zak en heb je ervaring binnen een productieomgeving.

Je bent technisch aangelegd en hebt oog voor detail. Verder vind je kwaliteit en hygiëne zeer belangrijk. Je hebt een uitstekende Nederlandse kennis en wenst te werken in een 2-ploegensysteem.

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  De firma biedt jou een boeiende en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid, afwisseling en ruimte voor initiatief.

  Je komt terecht in een bedrijf met veel werkzekerheid, een snel groeiende omgeving en leuke collega's. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangevuld met extra legale voordelen.

  Interesse? Stuur je cv naar gent.technics ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier