Boekhouder m/v/x - tijdelijk
Imelda Ziekenhuis
Bonheiden, BE
3 dagen geleden

Je functie

Je bent een gedreven boekhouder die, samen met het bestaande team, instaat voor de gehele afwerking van de leveranciersboekhouding van Imeldaziekenhuis.

Een veelzijdig takenpakket daagt je uit. Je staat mee in voor de aanmaak en het onderhoud van leveranciers basisbestanden en het inboeken van leveranciersfacturen.

Je controleert de facturen aan de hand van de bestelbonnen, bij afwijkingen neem je contact met de aankoper. Je bereidt mee de provisionering van nog te ontvangen facturen / creditnota’s bij de eindejaarsafsluiting voor.

Daarnaast sta je mee in voor een correcte verwerking en inboeking van de voorraad.

Administratief sta je sterk in je schoenen. Je levert gevraagde rapporten aan en licht deze toe binnen de organisatie.

Een beetje druk? Dat geeft je een kick : je stelt de juiste prioriteiten, je overlegt, werkt graag samen met een team maar je kunt ook zelfstandig opdrachten aan.

Wie ben jij?

Je bent bachelor boekhouding of gelijkwaardig. Ook als je nog ervaring moet op doen, kom je in aanmerking. Je kan vlot overweg met IT-toepassingen, MS Office en boekhoud software beheers je.

Ook het eigen maken van nieuwe toepassingen vormt voor jou geen probleem. Je werkt proactief en nauwkeurig. Je hebt empathie, je bent discreet en respecteert het beroepsgeheim.

Wat hebben we je te bieden?

 • Een contract van bepaalde duur, 3 maanden, met mogelijkheid tot verlenging. Jobtime 30,4 uur / week.
 • Onmiddellijke indiensttreding
 • Veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving waar een goede werksfeer heerst
 • Verloningspakket dat er mag zijn : salaris volgens baremafietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnementpersoneelstarief in het restaurant
 • We kijken uit naar je reactie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier