Senior Accountant
Jet Import
Lauwe
1 dag geleden

Wonderful Drinks is een nieuwe, innovatieve speler gespecialiseerd in de marketing en distributie van premium dranken voor de Nederlandse markt.

Met een portfolio aan merken zoals Fever-Tree, Copperhead Gin, Gosling’s Rum, Vithit & Almdudler kiezen wij er uitdrukkelijk voor om ons te richten op de markt van de innovatieve en onderscheidende dranken.

Hierbij vertrekken wij vanuit onze eigen visie op het bouwen van merken.Wonderful Drinks kan rekenen op de jarenlange ervaring van zusterbedrijf Jet Import, de Belgische drankenimporteur van onder andere Red Bull, Fever Tree & Almdudler met een omzet van 145 miljoen euro en jaarlijkse double digit groei.

Innovatie, kwaliteit, rentabiliteit, gedrevenheid, maar bovenal een grenzeloos enthousiasme van de medewerkers, staan voor zowel Jet Import als Wonderful Drinks garant voor een sterke groei.

Om deze groei verder te kunnen ondersteunen, zoeken wij een administratief sterke Senior Accountant voor Wonderful Drinks BV, die de eindverantwoordelijke is voor de backoffice Wonderful Drinks BV en die werkt vanuit de kantoren van Jet Import in Lauwe.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier