helpende handen KaraKaracomité Mol
Kara Kara comité
Mol
6 dagen geleden

Omschrijving van de vacature

Taakomschrijving

Je maakt deel uit het van vrijwilligerscomité. Je volgt (af en toe) de maandelijkse vergaderingen en als je dat wil, kan je helpen bij activiteiten (muziekavond, restaurant, opruimactie, verkoopstand,.

 • en sensibiliserende acties (standje, klasbezoek, delegatie, ..). We staan ook altijd open voor jouw ideeën. Als je niet zo praktisch bent aangelegd, maar eerder inhoudelijk, dan kan je ook ondersteunen bij de projectopvolging, aanmaak en rapportage van subsidiedossiers.
 • Of heb je een erg specifieke 'kunde' zoals financieel beheer of fotografie of ben je een krak in public relations... je kan je ei zeker bij ons kwijt!

  Er zijn erg veel taken in onze stedenband en ongeveer overal kunnen we wel een helpende hand gebruiken, omdat het gewoon leuker is om het samen te doen.

  Dus onthou dat je er niet alleen voor staat en er voldoende tijd en ruimte is om in te werken in datgene dat jou leuk lijkt!

  Gewenst profiel

  Je staat open voor andere culturen en hebt hierin interesse. Je respecteert eigenheid en diversiteit. Je bent positief ingesteld en heb zin voor initiatief.

  Je hebt zin om mee te draaien in ons enthousiast vrijwilligerscomité.

  OF om mee activiteiten uit te denken en te organiseren. Die activiteiten zijn informerend, sensibiliserend en / of fondsenwervend.

  Ben jij iemand met altijd een goed idee, welkom! Ben jij iemand die liefst uitvoert, welkom! Ben jij iemand die altijd 25 vrienden kan warm maken voor een activiteit, welkom!

  EN / OF inhoudelijk ondersteuning te bieden bij één of meerdere aspecten van de stedenband (projectwerking, goed bestuur, wisselwerking gemeente, subsidiebeheer, financieel beheer, ..).

  Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Mol, opdat je (af en toe) de maandelijkse vergaderingen kan bijwonen om het comité (de vrijwilligers) en de werking te leren kennen.

  Ben je 18 of 88... het maakt ons niet uit, zolang je maar zin hebt om ons comité mee te laten draaien.

  Ons aanbod

  We bieden jou een degelijke omkadering en tijd om de organisatie, de leden en de werking te leren kennen.

  Op termijn zal je meer en meer (zelfstandig) in handen kunnen nemen maar je zal er nooit alleen voor staan. We zoeken éxtra helpende handen.

  We verwachten niet dat je na een week een taak overneemt.

  We bieden een leuke sfeer in een enthousiast vrijwilligersteam en komen elke eerste zaterdagvoormiddag van de maand samen in centrum Mol.

  Je krijgt een vast aanspreekpunt waar je altijd terecht kan met vragen of feedback. We respecteren elkaars engagement en de vorm dat het aanneemt maar we motiveren elkaar om leuke activiteiten te organiseren en voldoende fondsen te werven om onze partners in Kara Kara te ondersteunen.

  We zien het allemaal als een mooie kans om een steentje bij te dragen aan een meer rechtvaardige wereld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier