ZWEMLESGEVER VOOR SPORTCOMPLEX WILSELE
manpower
Wilsele, Belgium
7 dagen geleden

Job Description

Als zwemlesgever ben je verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen, onder andere : watergewennig, het aanleren van zwemslagen,.

 • Je rapporteert aan de zwembadmanager. Je zorgt voor de administratieve opvolging zoals zwemlijsten aanvullen. Je staat in voor het opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures.
 • Je bent enkele dagen per week beschikbaar. Studenten en niet-studenten zijn welkom!

  Client Description

  Voor een nieuw sportcomplex te Wilsele zijn we op zoek naar een gemotiveerde zwemlesgever!

  Candidate Profile

  Heb jij een recente ervaring in het zwemlesgeven of een diploma ter beschikking, bij voorkeur met specialisatie in die sport-

  of recreatiesector? Ben jij iemand die bruist van energie en optimistisch is ingesteld? Lees dan zeker verder! Je bent vlot in het Nederlands en ook zeer alert?

  Ben je flexibel en creatief? Dan is dit zeker iets voor jou!

  Client Offer

  Is dit iets voor jou? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren! Stuur alvast jouw CV naar office.leuven manpower.be of solliciteer meteen via onze website!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier