ICT Developer
agilitas
Sint-Pieters-Leeuw, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw taken Als ICT developer je werkt aan de realisatie van projecten voor verschillende afdelingen (e-commerce, marketing, verkoop, logistiek,.

 • Je profiel Heb je een bachelor (graduaat) in toegepaste informatica? Dat is al een goed begin, maar voor ons absoluut geen must.
 • We kijken ook naar je ervaring. "Goeiedag , Bonjour of Hello? Voor jou maakt het niet uit. En dat is voor ons een troef : hoe meer talen, hoe beter! En dan hebben we het ook over programmeertalen.

  Kennis van één of meer programmeertalen is een groot pluspunt! De agile mindset ? Die heb je al lang aangenomen. Je kan perfect zelfstandig werken.

  Je bent een top collega : altijd bereid om je collega’s te helpen en om met hen samen te werken. Je bent een pro in communicatie.

  Zowel binnen het team, als met eindgebruikers met beperkte IT-kennis. Wat bieden wij jou? Een voltijdse (36 u / week) of deeltijdse job met aandacht voor work-life balance in een team van IT’ers dat volop aan het groeien is.

  De nodige opleiding en begeleiding om je job een echte kickstart te geven. Een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met jouw kennis en ervaring.

  De mogelijkheid tot thuiswerk. En de sfeer? Ons werk is zeer serieus, maar wij niet altijd... #funophetwerk

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier