machine operator 2-pl/nacht
Randstad
Langemark-Poelkapelle
6 dagen geleden

job description

Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzak rendement, kwaliteit en hygiëne.

qualification

 • Je hebt een A2 een technische of voedingsgerelateerde richting of bent gelijkwaardig door ervaring.-We hebben mogelijkheden in een 2-ploegen én in de vaste nacht-Je hebt interesse in de technologie van het kaasbereidingsproces.
 • Je hebt een kritisch-perfectionistische houding ten opzichte van het af te werken product, de timing en de procedures.-Je hecht belang aan hygiëne.
 • Je kan fysiek werk aan en je bent flexibel.Je kan zelfstandig werken.Ervaring als procesoperator is een pluspunt. Een boeiende job in een dynamisch team met veel contacten, een intensieve opleiding, een omgeving waarin u zich kan ontplooien en een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en woon-werkvergoeding.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier