Calculator
Accent Jobs for People NV
Adinkerke, BE
6 dagen geleden

Als calculator maak je deel uit van het investeringsteam. Dit team van ongeveer 15 personen bestaat uit tekenaars, calculators, werf- en projectleiders.

Als calculator werk je over de groep heen, je zal dus voor alle themaparken calculeren, ook voor de projecten in Polen, Nederland en Duitsland.

Je werkt hoofdzakelijk vanuit De Panne.

We vinden het belangrijk dat je jouw realisaties met eigen ogen kan zien, hiervoor nodigen we je graag uit op locatie. Je zal af en toe kort reizen (2 à 3 dagen).

Uiteraard regelt Plopsa jouw verblijf tot in de puntjes.

Als calculator zal je eerste project het Plopsa-hotel’ zijn. Daarnaast zal je meewerken aan een nieuw waterpretpark en aan enkele attracties.

Later komt ook het vakantiepark op jouw planning.

Zowel nationaal als internationaal is de ambitie groot. Variatie ten top!

Als calculator bepaal je welke soort en welke hoeveelheid materialen, materieel en mankracht voor een project nodig zijn

Je gaat budgetmatig te werk. Hiervoor zal je zowel telefonisch als persoonlijk contact hebben met de leveranciers.

Je rapporteer aan de directie van het investeringsteam.

Jouw directeur is een zeer directe communicator. Hij hanteert een no-nonsense aanpak. Je ervaart deze feedback als opbouwend en je gaat hier mee aan de slag.

Het spreek voor zich dat hier geen 9 to 5 mentaliteit heerst.

De voertaal op de werf is Engels.

Het eerste gesprek zal doorgaan met de Recruitment & Training Coördinator bij Plopsa en een collega van het investeringsteam.

Kort daarna, bij een positieve kennismaking, volgt een tweede gesprek met CEO.

2 maal positief? Dan ligt jouw vast contract bij Plopsa klaar. Gefeliciteerd!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier