Internal Control Expert
AXA
Berchem, Antwerpen, Belgium
5 dagen geleden

Omschrijving

Wij zoekenversterking voor het team van Interne Controle & Operationeel Risico, onderde bevoegdheid van de CRO. AXA Bank hernieuwten verscherpt de komende maanden en jaren de Interne Controle omgeving vooralle processen van AXA Bank.

Hoewel het hierom een business project gaat (1e-lijn), wordt het programma gestuurden ondersteund vanuit de 2e lijn. Je zult meewerken in dit project, alsook in de andere risk &controle-

activiteiten van het bestaande team.

Je verantwoordelijkheden zijn :

 • Jeondersteunt en daagt de business uit bij de identificatie en kwanitificatie van operationelerisico’s in de belangrijkste processen en projecten van AXA Bank.
 • Eveneensbegeleid je de business bij het definiëren van controle objectieven en implementeren van controles termitigatie van de geïdentificeerde risico's.
 • Vanuitde 2e lijn zal je verantwoordelijk zijn voor het definiëren, implementeren enuitvoeren van test plannen over zowel de opzet (design) als de effectieveuitvoering van de eerstelijnscontroles.
 • Kwalificatie

  Je beschiktbij voorkeur over een Master opleiding, of gelijkgesteld door ervaring.Ervaring in controlling of audit is een plus, net als kennis van debankprocessen.

  Je durft bestaande processen kritisch in vraagte stellen, bent pragmatisch en je heb zin om het team mee richting te geven.

  In desamenwerking met je collega’s en andere interne departementen getuig je van denodige maturiteit, stressbestendigheid en flexibiliteit.

  Je beschiktover zeer goede communicatieve vaardigheden, je past je stijl aan jegesprekspartner aan en bent in staat om anderen te enthousiasmeren en temotiveren.

  Je hebt eenperfecte kennis van het Nederlands, een goede kennis van het Engels en eenbasiskennis van het Frans.

  Ten slotte voel je je goed in een snelveranderende omgeving waar je autonoom kunt werken.

  Over AXA

  De AXA Group is wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer. We beschermen en adviseren onze klanten bij elke stap in hun leven, door hen producten en diensten te bieden die tegemoetkomen aan hun behoeften op het vlak van verzekering, persoonlijke bescherming, sparen en vermogensbeheer.

  AXA is het meest toonaangevende verzekeringsmerk wereldwijd met meer dan 100 miljoen klanten. We transformeren van uitbetaler naar partner voor onze klant, met een sterke focus op risicopreventie.

  Our mission? Empower people to live a better life.

  Onze waarden? Customer First, Moed, Integriteit en One AXA.

  AXA Bank is in België een sterke financiële speler met een eenvoudig entransparant aanbod voor particulieren en zelfstandige ondernemers.

  AXA Bank werdeind 2016 tot Bank van het Jaar verkozen en won in 2017 en 2018 twee Bank Awards . Een duidelijk bewijs dat decombinatie van eenvoudige producten, toegankelijke online tools en devertrouwde gezichten van meer dan 700 lokaal verankerde zelfstandige agentenwel degelijk werkt.

  AXA Bank bekleedt de vijfde plaats in de markt vanBelgische woonkredieten. Ook beleggers vinden hun gading bij de bank, die sterkinzet op persoonlijk beleggingsadvies.

  Bij AXA Bank kom je terecht in een onderneming op mensenmaat . In hethoofdkantoor in Berchem (Antwerpen), dat vlot bereikbaar is via het openbaarvervoer, werken ongeveer 850 medewerkers.

  Benieuwd naar onze FAST cultuur enonze nieuwe manier van werken? Lees er meer over op axabank.be / jobs. Wieweet mogen we ook jou binnenkort welkom heten!

  Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor AXA.Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten diehet verschil maken.

  Wat we aanbieden

 • Een jobwaarin je zelf verantwoordelijkheid opneemt, in ruil voor de nodigeflexibiliteit (o.a. 2 dagen per week telewerken) die je toelaat een goedevenwicht te vinden tussen werk-
 • en privéleven. Een actief loopbaanbeleid enopportuniteiten voor interne mobiliteit geven je de kans je carrière in eigenhanden te nemen.

 • Eencompetitief verloningspakket met een waaier van aantrekkelijke voordelen : groepsverzekering, hospitalisatie- en ongevallenverzekering, kortingen op bank-
 • en verzekeringsproducten, kinderopvang tijdens de schoolvakanties,

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier