Administratief bediende marketing
Actief Interim Halle
Sint-Gillis, Antwerp, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Onze klant is dringend op zoek naar een administratief bediende ter ondersteuning van de marketingafdeling.

Ingeven en aanmaken van projecten, offers en promocodes in UNICA en achterliggende systemen. Uitzoeken oplossen en opvolgen van rejections van promocodes.

Websites testen en correcties doorvoeren van alle promosites (zowel intern als extern). Uitzoeken van afwijkingen tussen reporting en onze systemen.

Nalezen en testen van online en offline communicaties en tools. Functie-eisen Een administratieve duizendpoot die zeer zelfstandig en accuraat kan werken Leergierig en snel van aannemen Met een feeling voor cijfers, processen en verbetering van workflows Iemand die stress bestendig is en zich niet gemakkelijk laat ontmoedigen door weerstand Kennis van alle Microsoft Office programma’s is een must.

Kennis van Unica zou een toegevoegde waarde zijn Je bent tweetalig (NL-FR) met goede kennis van Engels. Arbeidsvoorwaarden Tijdelijke opdracht van minstens 3 maanden.

Interessant salarispakket. Gemakkelijke bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier