Payroll Officer (80-100%)
ABB nv
Brussels, Zaventem, Belgium
8 uur geleden
source : Stellenanzeigen.de

Kom bij ABB in een team werken dat zich inzet voor een toekomst waarin innovatieve digitale tech-nologieën een betere toegang tot schonere energie mogelijk maken.

ABB Benelux maakt deel uit van de wereldwijde ABB Groep, marktleider in energie- en automatiserings-technologie en aanwezig in een 100-tal landen.

Onze technologisch vooruitstrevende en wereldwijde organisatie wordt lokaal vertegenwoordigd door een 105.000 tal ABB-medewerkers.

ABB Benelux vormt met circa 1.700 medewerkers een belangrijke schakel en is met 18 vestigingen sterk vertegenwoordigd in de Benelux.

De hoofdzetels bevinden zich te Zaventem en Rotterdam. Binnen de HR organisatie staat het HR Shared Service Center in voor de implementatie en het beheer van het loon- en personeelsbeleid op alle niveaus in de onderneming.

We begeleiden de business en de ondersteunende diensten in het beheer van verscheidene HR disciplines, zoals Compensation & Bene-fits, Werving & Selectie, Talent Development, evenals de Loons- en Personeelsadministratie en de Juri-dische ondersteuning die hiermee samenhangt.

Momenteel zijn we ter versterking van het team in Zaventem op zoek naar een Payroll Officer. In deze uitdagende functie draag je zorg voor het correct berekenen en verwerken van de salarissen.

 • De voorbereiding en invoer in het salarissysteem, evenals de naverwerking van de salarisgegevens, waarbij je toeziet op de correcte toepassing van de wettelijke bepalingen;
 • De berekeningen in het kader van o.a. tijdskrediet, vakantiegeld, 13e maand, e.d. Het zorg dragen voor het correct invullen van sociale documenten;
 • Het opstellen en onderhouden van HR rapporten; Voorbereiden en leiden van jaarlijkse audits op het payroll domein; Verdelen van de werkzaamheden binnen payroll team;
 • Het coördineren en opvolgen van de financial rapportering processen; Het assisteren bij applicatieontwikkelingen en procesvernieuwingen binnen de payroll en alge-meen binnen HR;
 • Het leiden van projecten binnen de payroll en deel uitmaken van projecten binnen andere HR do-meinen. De administratieve opvolging van de groeps- en hospitalisatieverzekeringen, zoals o.

 • a. het regi-streren van mutaties, het verwerken van de maandelijkse facturatie en het assisteren bij de jaarlijk-se herzieningen;
 • De administratieve opvolging van o.a. A1 documenten, Amex aanvragen en maaltijd- & ecocheques; Controleren en goedkeuren van facturen.

 • Je beschikt minimaal over een Bachelor richting Human Resources of Accountancy-Fiscaliteit Je hebt meerdere jaren ervaring binnen het domein van payroll bij voorkeur in een internationale onderneming;
 • Je hebt een grote kennis en interesse in sociale en fiscale wetgeving en je kan vlot overweg met al-le gangbare MS Office;
 • toepassingen, in het bijzonder Excel. Ervaring met een SAP HR-omgeving is een absolute troef; Je werkt accuraat en houdt ervan je analytische vermogen te kunnen geb.

 • ProVision, Innovation, Payroll Accounting, Audit, Financial reporting, Asset, Werkzaamheden, French language, Frans, Audits, Monitoring, SAP HR, Policy, Revision, Dutch Language, Customer Oriented, Calculation, Insurance, MS Excel, Administratie, Billing, Administration, Legislation, Facturatie, Engelse taal, MS Office Suite, Payroll, Credit, MS Excel, Nederlands, SAP Originele vacature is te vinden op StepStone.
 • be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

  be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

  ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

  be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier