VERANTWOORDELIJKE EXPEDITIE
Hays Zaventem
Vlaams-Brabant, Vlaams-Brabant, BE
1 dag geleden
source : Jobat

We zijn op zoek naar een planning professional die de operationele uitvoering zo efficiënt mogelijk kan laten uitvoeren. De persoon in kwestie zal nauw samenwerken met de Logistiek Manager en zal de strategische beleidslijnen gaan vertalen en implementeren naar de werkvloer toe.

De focus ligt hier op een efficiëntere organisatie van de planning en je stuurt deze bij waar nodig. Daarnaast zal je ook verantwoordelijk zijn voor het magazijn.

Je zal het aanspreekpunt zijn voor jouw team en zal ingrijpen bij onverwachte problemen. Daarnaast draag jij klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Qua profiel zoeken we iemand die een sterke operationele kennis heeft en dit effectief kan omzetten naar het team toe. Bovendien mikken we op iemand die over het potentieel beschikt om met het bedrijf mee te kunnen groeien.

We zoeken dus iemand met people management skills en aantoonbare ervaring in het aansturen van chauffeurs en bedienden. Bij voorkeur is dit iemand die vlot tweetalig is en de zaken helder weet over te brengen.

De ideale kandidaat beschikt over een hoger diploma in een logistieke studierichting of is minstens gelijkwaardig door eerdere professionele ervaring.

Daarnaast dien je vlot overweg te kunnen met de actuele IT-tools, waaronder minimum een degelijk niveau van het Officepakket, en heb je reeds gewerkt met een ERP-systeem.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier