STAGIAIR
Alcon BEL
Puurs, Belgium
3 dagen geleden

Sourcing Statement You are applying to be part of the Novartis Talent Pool. We are not currently recruiting for this role but we are building a pipeline for future opportunities.

If you would like to be considered for a similar position in future, then please submit your CV.

Job Description

5! Dit zijn het aantal verschillende afdelingen waar je als stagiaire wordt ingezet en je kan proeven van het bedrijfsleven.

Jouw verantwoordelijkheden.

Novartis biedt je de kans om tijdens je stage kennis te maken met verschillende afdelingen en om aan verschillende projecten mee te werken.

Tijdens je stage krijg je ondersteuning en coaching vanuit de verschillende teams. We bieden je de opportuniteit om je kennis te verruimen en te proeven van een gevarieerde industrie-ervaring.

Je krijgt de kans om zelf je stage samen te stellen. Je komt eerst met alle afdelingen in contact en je kan nadien in samenspraak met je begeleider kiezen waar je graag de nadruk op wilt leggen.

Quality, Labo, Production, Validatie, Engineering,)

Minimum requirements

Jouw input binnen deze functie.

 • Je volgt een Master na Master opleiding in de Industriële Farmacie
 • Daarnaast laat je je kenmerken door jouw nauwkeurigheid en leergierigheid.
 • Als echte teamplayer, weet je je vlot uit te drukken en straal je veel dynamiek uit.
 • Verder ben je analytisch ingesteld en beschik je over een gezonde verantwoordelijkheidszin.
 • Je bent communicatief en je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels.
 • Wat je van ons kan verwachten

  Een open bedrijfsklimaat, een stimulerende bedrijfscultuur, kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen, een aangepaste omkadering, aandacht voor de balans werk - gezin en mobiliteit, een flexibel glijtijdsysteem, een vooruitstrevende CAO,

  Waarom je kiest voor Novartis?

  750 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag : hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?

  Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken.

  Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt : oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.

  We are Novartis. Join us and help us reimagine medicine.

  LI-NOV

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier