verkoper elektrische fietsen
Accent
Evere, BE
2 dagen geleden

De filosofie van ons bedrijf? Wij willengraag klanten van dienst kunnen zijn in de winkels. Wij bieden duseen aantrekkelijk aanbod met lage prijzen.

Het doel is om sportuniverseel toegankelijk te maken. We passen ons aan aan debehoeftes van de klant. We denken al aan de klant zijn budget vanafhet ontwerp van een nieuw product.

We ontwikkelen jouw productenimmers via onze passiemerken. De beslissingen die wij voor jounemen zijn steeds gericht op betere kwaliteit tegen de laagsteprijs.

Functiebeschrijving

JouwChallenge Onze klant is op zoek naar mensen uit de regio met eenpassie voor fietsen! Om deze missie te realiseren neem je binnenons winkelteam verschillende rollen op : ?

Teamplayer : Je staat 100%ten dienste van je klanten en het team. Je bent gedreven en jestaat samen met je collega's iedere dag opnieuw klaar om de klantte verbazen met een buitengewone service.

You'll do the extra mile!? Sportplayer : Als sportplayer / sportief verkoper draag je actiefbij tot de ontwikkeling van jouw passiesport en het algemene aanbodin de winkel.

Samen met je sportleader en het winkelteam analyseerje de noden van de fietsers in de regio onze klanten. Je deelt jeovertuigingen je neemt initiatief om ide n te testen je analyseertde feedback van de klanten .

 • kortom : je durft! Verder krijg jevan ons de vrijheid en het vertrouwen om te doen wat je graag doet!We bieden je de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen (samen metje coach) en initiatieven op winkelniveau te nemen in lijn met jepassie's.
 • Do what you love! ? Coach & Expert : In het kader van?do what you love' kan je na je eigen integratieperiode er voorkiezen om de rol van Coach en / of Expert op jou te nemen.

  Als coachbegeleid je n of meerdere collega's in hun ontwikkeling dooractief te luisteren n de juiste vragen te stellen. In de rol alsexpert ga je je opgedane kennis opnieuw delen.

  Je verdiept je ineen bepaald onderwerp en je deelt je expertise met je collega's inde vorm van opleidingen ofworkshops.

  Functie-eisen

  Jouwsterktes : ? Je bent een actieve fietser (koers stad MTB ...) ! Jefietst in de regio en het liefste in club- of groespverband.

  Jevindt het geweldig om je sportieve ervaring te delen met klanten& collega's. De glimlach van een klant geeft je energie! ?

  Jehebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je gaat steeds tot hetuiterste om de klant tevreden te stellen of om het best mogelijkeresultaat te bereiken in een project.

  Samen met het team garandeerje oa. een topservice de kwaliteit van ons aanbod een juiste stocken de netheid in onze winkel.

 • Communicatie is jouw troef. Jemobiliseert je fietsnetwerk met een levendige communicatie! Jemaakt actief gebruik van social media want je weet dat beelden vaaksterker zijn dan woorden! Doe je dit vandaag nog niet?
 • Dan ben jehier zeker in ge nteresseerd! ? Je bent flexibel en positiefingesteld. Je kan perfect autonoom werken maar je gelooft vooral inde kracht van ons team dus je denkt collectief! Je bent bereid omop zaterdag beschikbaar te zijn voor je klanten.

  In ruil heb jenatuurlijk een vrije dag in deweek.

  Arbeidsvoorwaarden

  Watwij bieden Een dynamische job binnen een sportief en gepassioneerdteam met n gemeenschappelijk doel : sport toegankelijk maken voorzoveel mogelijk mensen.

  Samen sporten (met collega's en klanten)zit in ons DNA. ? Vanaf dag n krijg je een persoonlijke coach eneen individueel opleidingsplan.

  Tijdens maandelijkse coachinggesprekken deel je je learnings je realisaties en je plannen met jecoach. Je krijgt de vrijheid om jezelf - via opleidingen maar ookvia trial en error - te ontwikkelen.

  Door jouw rol uit te tekenenin functie van jouw talenten ervaringen en interesses kun je zelfje loopbaan in handen nemen.

 • Je krijgt de unieke kans om vanafnul mee te bouwen aan een volledig nieuwe winkel. De impact vanjouw werk is (letterlijk!) zichtbaar op het terrein en op deresultaten van de winkel.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier