Bandenmonteur (optie vast)
Infinity Jobs
Brugge, Belgium
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Als bandenmonteur ben jij de persoon dat de klanten veilig terug de weg op kunnen. Je monteert auto - en vrachtwagenbanden, staat in voor het uitlijnen van de wagens en voert depannages uit zowel in het atelier als op verplaatsing.

Jouw werkuren zien er als volgt uit : Tijdens uw opleiding werk je van 9u-17u en zaterdag van 9u-12. Na de opleiding werk je van 8u-

12u en van 13u-17u of van 9u-12 en van 13u-18u. Op zaterdag van 9u-12u.Er wordt elke zaterdagvoormiddag gewerkt.

Taken en profiel

Je hebt reeds een eerste ervaring in het monteren van banden of je hebt een opleiding automechanica genoten EN hebt ook stage gelopen.

Werken op zaterdag is voor jou geen probleem. Een goede fysieke conditie is voor deze functie belangrijk. Je bent daarnaast ook in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Wij bieden je een job optie vast in een familiaal bedrijf.Je krijgt een mooie interne opleiding. Fulltime : 38u / week waaronder ook op zaterdagvoormiddag.

Je start aan een loon volgens barema. Mogelijkheid tot loonsverhoging indien men ziet dat je over de nodige capaciteiten beschikt om de functie zelfstandig uit te voeren.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier