Studenten opdekken VIP ruimtes Essevee
Manpower
8790 Waregem
4 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Manpower is een HR bedrijf die antwoord biedt op alle HR vraagstukken. Manpower Horeca & Events is een aparte cel die zich vooral richt op Horeca en evenementen in de buurt van jouw studentenstad! We zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde studenten om een extra centje bij te verdienen!

Job description

Studenten gezocht voor opdekken VIP ruimtes (25 / 10 en 31 / 10) :

Voor de opbouw van de komende matchen van Zulte Waregem zoeken we nog een aantal studenten (M / V) om te helpen op donderdag 25 / 10 en / of woensdag 31 / 10 bij het klaarzetten van de vip-ruimtes (tafels en stoelen schikken, tafelschikking in orde brengen,.

 • Dit is voornamelijk opdekken van tafels (glazen, bestek, buffeten voorbereiden,...volgens een vast patroon).
 • Verdien je graag een zakcentje bij? Zin om de handen uit de mouwen te steken? Heb je oog voor details? En ben je vrij op deze data van 9u30 tot ongeveer 16u?

  Dan ben jij wellicht die student die we zoeken!

  Searched Profile

  Voor het opdekken zijn we voornamelijk op zoek naar gemotiveerde studenten met oog voor details. Je hoeft geen ervaring te hebben, alles wordt on the spot aangeleerd.

  Indien horeca ervaring, zal dit zeker in jouw voordeel spreken.

  We offer

  Manpower biedt dagcontracten aan voor een leuke studentenjob.

  Dit is geen zwaar werk en je komt terecht in een leuk team.

  Mooie verloning (11,8664 per uur) voor het werk. We betalen 1 keer per week uit en dit op de dinsdag die volgt op de voorgaande week.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier