Verkoper \/ verkoopster beenhouwerij
Accent
Oost-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Als verkoper / verkoopster : ? Bedien je de klanten met een glimlach? Help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen.

salades e.d.)? Ben je klantvriendelijk en flexibel ingesteld? Sta je erop dat alles hygiënisch en vlot verloopt

Wie ben jij?? Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring binnen de verkoop maar dat is geen must? Je ziet werk en neem het graag in handen?

Je bent klantvriendelijk spontaan en positief ingesteld? Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten?

De beenhouwerij draait op teamspirit en samenwerken. Je maakt samen met je collega's deel uit van een gezellig team en draait mee in verschillende facetten zoals productie en klantenbediening?

Je krijgt de kans om actief mee te denken over mogelijke verbeteringen in de beenhouwerij? Je bent flexibel qua takenpakket en uurrooster.

Je bent bereid om te werken op zaterdag en / of zondag. Variërende uurroosters maken deel uit van je job. In ruil heb je 1 vaste dag vrij in de week.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier