Slager regio Limburg (m/v)
Konvert Interim Maasmechelen
Wommelgem, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor onze klant, regio Limburg, zijn we op zoek naar een slager. Als gediplomeerd slager werkt u full-time (35-38u / week) in één van de verkooppunten.

U draagt de volledige eindverantwoordelijkheid voor het filiaal : - de bestelling, verwerking en presentatie van vlees, vleeswaren, kaas en / of aanverwante producten.

 • het aansturen van één of meerdere assistent-slagers en een team verkoopsters. - het administratief beheer van het winkelpunt.
 • Aanbod

  De bestelling van de klant opnemenDe klant informeren over de herkomst van het vlees en de bereidingswijze, .... Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden.

  Karkassen en stukken vlees verwerken (uitsnijden, uitbenen, afwerken, ). Karkassen of stukken vlees ontvangen en controleren.

  Stukken vlees klein snijden, klieven of hakkenBraadvlees, blinde vinken, braadworsten, worsten, ... maken. Stukken vlees en slagerijspecialiteiten verpakken (bakjes, levensmiddelenpapier, .

 • Ze in de toonbank plaatsen. Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, .
 • Loon volgens barema. - Een vast contract na een geslaagde interimperiode. - Een uitdagende en verantwoordelijke functies in een dynamische, jonge omgeving.
 • Vereiste kwalificaties

 • U heeft reeds ervaring als slager en hebt kennis van vers vlees, vleesbewerking en charcuterie. - U beschikt over een diploma 'Slager'.
 • U kunt werken in een gekoelde ruimte en hebt kennis van HACCP. - De capaciteiten hebben om administratief correct werk te leveren is noodzakelijk.
 • U bent bereid om op zaterdag en / of zondag te werken. - U bent onmiddellijk beschikbaar. - U bent klantvriendelijk.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier