Technieker Elektromecanicien vaste nacht
Unique Roeselare
Belgique, Mortsel, Provincie Antwerpen
1 dag geleden
source : References.be

De firma gelegen te Roeselare is actief in de voedingssector. Het product waarrond ze werken zijn ontbijtgranen.

Functiebeschrijving

Wat mag je zoal doen?

Samen met een collega sta je in voor de technische werking en vooruitgang van het moderne machinepark in de productie- en / of inpakafdeling.

Met je team rapporteer je aan de ploegleider techniek. ️ Alles start bij jouw belangrijkste rol : het preventieve en curatieve onderhoud van onze machines.

Je kan snel en accuraat een technisch probleem (elektrisch, mechanisch, hydraulisch en pneumatisch) herkennen en specifieke technische vraagstukken duurzaam oplossen.

We betrekken jou bij de verdere uitbouw van het machinepark en doen een beroep op jouw kennis en ervaring bij installaties en verbeterprojecten.

Een voedingsomgeving vereist uiteraard een strikte naleving van specifieke voorschriften.

Functie-eisen

In jouw bagage zitten :

Een technische opleiding (Elektriciteit of Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring). ️ Een sterke kennis van elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica (bij voorkeur in een productieomgeving).

Oplossingsgerichtheid en stressbestendigheid. ️ Analytisch inzicht. ️ Een goede kennis van het Nederlands en noties Frans en Engels.

Bereid om in een vaste nachtploeg te werken (ma-vr : 21u 5u). ️ En You love cereals!

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je daarvoor terug?

Een marktcompetitieve verloning en extralegale voordelen. ️ Jij krijgt een belangrijke rol in ons internationaal, ultramodern en groeiend bedrijf met een no-nonsens mentaliteit en vlakke structuur.

Bij ons is er ruimte voor ondernemerschap, constructief denken en teamwork.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier