Connect-ICT - Functioneel Analist
Connect-ICT
Brussels, Belgium
25 minuuten geleden
source : ictjob.be

Functie Als analist ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector.

Jij bent diegene die zich bezig houdt met automatisering en informatica. Technische analisten richten zich vooral op de Hardware, terwijl de business analist meer de bedrijfsprocessen onderzoekt.

Maar ook Data analisten, security analisten en process analisten zijn altijd welkom ! Profiel Bezit je over één van de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken : Ervaring met Agile / Scrum Kennis van UML Kennis van BPMN (in de functie van process analist) Bekend met verschillende IT-

concepten, methoden en technieken In staat zijn om requirements en specificaties samen met de business verantwoordelijken op te stellen, te analyseren en aan te scherpen Vertaalt requirements naar een user story's Wij bieden jou als Connect Analist Een competitief salarispakket met extra legale voordelen Hospitalisatieverzekering / Groepsverzekering Doorgroeimogelijkheden Ruim aanbod van certificeringen Diverse werkomgevingen waar je met de nieuwste technologieën in aanraking zult komen Leuke meet-

ups met andere ICT'ers om kennis op te doen en kennis te delen Een superplek tussen IT professionals!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier