Traffic Administrator
DB Schenker
Zwevegem, Belgium
2 dagen geleden
source : Experteer

Introduction At DB Schenker, you are part of a global logistics network that connects the world. A network that allows you to shape your career by encouraging you to contribute and truly make a difference.

With more than 72,000 colleagues worldwide, we welcome diversity and thrive on individual backgrounds, perspectives and skills.

Together as one team, we are Here to move. ... ResponsibilitiesVoor de invulling van de rol van Traffic Administrator zijn wij op zoek naar een nieuwe collega's met uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden.

Deze functies zijn aanvankelijk tijdelijk maar bij positieve evaluatie kunnen de mogelijkheden intern bekeken worden.Je hebt als Traffic Administrator de volgende taken en verantwoordelijken.

 • Je staat in voor het afwerken van exportzendingen. * Je verwerkt ophalingen en leveringen in ons systeem.* Je controleert en / of corrigeert de orginele vrachtdocumenten van de zendingen.
 • Daarenboven stel je de instructies van de laadplanning op en deze communiceer je met het warehouse. * Je confirmeert zendingen aan de verschillende partijen (warehouse en andere interne collega’s).
 • Je bewerkt en overhandigd de nodige correcte documenten aan de chauffeurs en geeft hen de nodige informatie. * Je klasseert en archiveert documenten.
 • QualificationsWij vragenOm deze functie succesvol in te vullen zijn wij op zoek naar iemand met : * Bachelor werk en denkniveau* Minimaal een eerste werkervaring in de logistiek vanuit een eerdere job en / of stage* Goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Franse taal* Uitstekende computervaardigheden* Goede administratieve vaardigheden.
 • Wij biedenWij bieden je een uitdagende voltijds job bij een stabiele wereldspeler in de logistieke sector met volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

  Je wordt onderdeel van een gemotiveerd team en kan rekenen op de steun van je collega’s en leidinggevende. Je komt te werken op een zeer aansprekende locatie en krijgt alle moderne middelen tot je beschikking voor het uitvoeren van je functie.

  Daarbovenop ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen...

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier