Werfleider grond- en infrastructuurwerken
Whoohoo
Gent, Belgium
1 dag geleden

Over de functie

Als werfleider grond- en infrastructuurwerken sta jij in voor de coördinatie van de werven, en dit vanaf de start tot de oplevering! Je bent het eerste aanspreekpunt van alle betrokken partijen.

Van eigen personeel, onderaannemers, en leveranciers tot bouwheren, studiebureaus, Je zorgt voor een efficiënte en veilige uitvoering en neemt op regelmatige basis actief deel aan de werfvergaderingen.

Ook de werfadministratie neem je als werfleider op jou. Zo zorg jij voor de opmaak en opvolging van de vorderingsstaten, bestel je tijdig alle materiaal,

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als werfleider infrastructuur- en grondwerken :

 • Je beschikt over een bachelor of master bouwkunde, of bent gelijkwaardig door ervaring
 • Je kan goed overweg met MS Office
 • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en / of Engels is een meerwaarde
 • Ervaring is een plus maar zeker geen must!
 • Over het bedrijf

  Onze klant, waar jij kan starten als werfleider infrastructuur- en grondwerken, is een klasse 8 aannemingsbedrijf die zich specialiseerde in riolerings- en wegeniswerken.

  Dit zoals het ter plaatse storten van betonwerken (bufferbekkens, overstorten, ), het uitvoeren van beschoeiings- en funderingstechnieken en het plaatsen van wegenis, voetpaden en opritten.

  Men biedt jou als werfleider grond- en infrastructuurwerken een zeer uitdagende functie, waar je elke dag bijleert, binnen een mensgericht bedrijf.

  Zo kom je terecht in een toffe sfeer met collega’s die een goed gevoel voor humor hebben. Daarboven kan je rekenen op een zeer aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, firmawagen, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering,

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier