Elektromechanieker met auto
Accent
Eeklo, BE
2 dagen geleden

De klant ontstond in 2015 uit een team vandoorwinterde outsourcing specialisten. Tijdens de eerste jarenfocuste de klant zich vooral op outsourcing van technischpersoneel.

Sinds midden 2017 beschikken ze ook over een team vanoutsourcing met een specialisatie in ICT Retail en Engineering. Tenslotte zetten ze ook in op rondetechnologie waarmee zeverschillende industri le toepassingen veiliger en effici ntermaakt.

Vandaag zijn er meer dan 130 mensen actief De klantdiversifieerde zich door zijn gerichte aanpak die de basis vormtvoor langdurige samenwerkingen in vertrouwen zowel vanuit eenklanten- alspersoneelsperspectief.

Functiebeschrijving

alselektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoudbij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voorhet opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technischeinstallaties en hun componenten zoals motoren sensorenfrequentieomvormers.

 • Je neemt zelf ook initiatief om machineseffici nter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor hetpreventief onderhoud aan hetmachinepark.
 • Functie-eisen

 • Eeneerste relevante werkervaring
 • Ambitieusveiligheidsbewust betrokken en kan zelfstandig werken.
 • Je beschikt over een goeie teamspirit
 • Arbeidsvoorwaarden

  Stabielejob Zeer familiale werkomgeving Leuke extra's TeambuildingsFirmawagen Extralegale voordelen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier