Heftruckchauffeur (M/V/X) weekendploeg
Client of Manpower
Kortrijk, West-Vlaanderen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Samen met je collega's sta je in voor de aanvoering van grondstoffen aan de productielijnen, het klaarzetten van bestellingen en het correct plaatsen van inkomende goederen.

Het magazijn is het kloppende hart van het bedrijf, jouw werk is dan ook cruciaal voor het goede verloop van de interne activiteiten.

Je beschikt over een geldig heftruckattest of bent bereid om dit (opnieuw) te behalen. Daarnaast deed je minstens reeds een eerste werkervaring op in een gelijkaardige functie.

Omdat het erg druk kan zijn in het magazijn, ben je stressbestendig en draag je veiligheid hoog in het vaandel. Je bent continu oplettend voor personen of obstakels en rijdt veilig met de heftruck.

Voor de veiligheid en vlotte communicatie op de werkvloer, kan je je aardig uitdrukken in het Nederlands.

Onze klant biedt jou een leuke job met kans op een vast contract na een geslaagde interimperiode. Marktconforme verloning met leuke extra voordelen.

Job in vaste weekendploeg.

Interesse? Bezorg snel je motivatie en CV ter attentie van Emily via office.waregem manpower.be of telefonisch op het nummer 056 / 62 28 70.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier