Service Advisor
BMW JOY'N US
Daeninck, Oudenaarde
2 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Je vertoeft in jouw favoriete habitat waarin je klanten met de glimlach ontvangt en hen gelukkig kan maken met een service op maat voor al hun technische vragen.

Je staat ook mee in voor de directe receptie en de aanname van de wagens. Door jouw planning- en organisatietalent loopt het atelier op wieltjes en zorg je mee voor een rendabele werking.

Voor jou is een geïnformeerde klant er 2 waard. Je houdt hem dan ook steeds op de hoogte van de voortgang van de werken.

Jouw punctueel en nauwgezet karakter kan een goede dosis administratie wel appreciëren : je zorgt mee voor de facturatie en afhandeling van de klantendossiers.

Je gaat ervan uit dat problemen enkel bestaan omdat je ze graag oplost. Je stelt dan ook met plezier een gepaste oplossing voor bij eventuele klachten.

Een gemotiveerde collega die de lat hoog legt op het vlak van klant- en servicegerichtheid. Er gaat niks boven een tevreden klant! Een administratieve topper die houdt van nauwkeurig werken.

Iemand die bij de woorden stressbestendig en punctueel spontaan aan zichzelf denkt. Een flexibele collega, die de kriebels krijgt van een 9-5 mentaliteit .

Iemand voor wie de allernieuwste autotechnieken geen geheimen meer hebben. Een communicatieve collega, die zich perfect kan uitdrukken in het Nederlands en het Frans.

Werkplezier in een vaste, voltijdse én afwisselende job bij één van de referentiespelers in de automotive sector. Een boost voor je professionele ontwikkeling d.

 • Administratie, Communicatieve, Planning, Facturatie, Frans, Onthaal, Stressbestendigheid, Administratie, Nederlands, Autotechniek Originele vacature is te vinden op StepStone.
 • be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

  be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

  ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

  be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier