Storingstechnieker in 2 ploegen | Geautomatiseerde Productie
Client of Manpower
Alken, Limburg, België
19 uur geleden
source : Jobat

Als storingstechnieker kom je terecht in een sterk geautomatiseerde productie-omgeving in een kleiner team waar ruimte is voor jouw initiatieven en ideeën uit te werken.

Je staat mee in voor oplossen van storingen en herstellingswerken gedurende je shiften. Je komt in aanmerking met verschillende apparatuur zoals verwarmings-, stoom- en koelinstallaties, ovens, etc.

Deze ga je onderhouden en daarnaast werk je ook nieuwe projecten uit richting verbeteringen en optimalisaties. Je draait mee in 2 ploegen en bent flexibel om mee te draaien in een wachtsysteem.

Je behaalde een technisch diploma elektromechanica / elektriciteit, of kan gelijkaardige relevante ervaring voorleggen. Ervaring in een functie als storingstechnieker en / of onderhoudstechnieker is een pluspunt.

Als persoon heb je een flexibele ingesteldheid, kan je goed in team werken, initiatief nemen. Technische uitdagingen spreken jou aan en techniek is jouw passie.

Je beschikt daarnaast ook over een sterke technische bagage die je ook graag deelt met je collega’s. In uw rol als technieker is hygiëne en kwaliteit belangrijk om hoog in het vaandel te dragen.

Daarnaast spreek je vlot Nederlands.

Je gaat van start met een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur bij een dynamisch bedrijf met collegiale sfeer.

Werkzekerheid daar je tot een grote groep behoort en in een KMO-omgeving kan werken. Je wordt beloond met een mooi salarispakket in functie van je ervaring, maaltijdcheques van €8, goedkope tarieven om aan te sluiten in de hospitalisatieverzekering en premies voor de permanentie, overuren of weekendwerk.

Interesse? Maak een profiel aan op onze Manpower Website en solliciteer op de job die je interesse heeft opgewekt.

Voor meer informatie mag je bellen naar Celien Vrancken op het nummer 016 / 270 333 of stuur een mail naar celien.vrancken manpower.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier