Graduate Position: Consulent Sociale Verkiezingen
SD Worx
Antwerpen
4 dagen geleden
source : Student.Be

Afdeling

Iedere vier jaar moeten bedrijven met een Ondernemingsraad en / of Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk (CPBW) sociale verkiezingen organiseren.

De volgende sociale verkiezingen zijn gepland in mei 2020. SD Worx begeleidt bedrijven juridisch en administratief doorheen de ganse verkiezingsprocedure met juridisch advies, praktische bijstand en waarschuwt klanten voor de vele wolfijzers en schietgeweren die een dergelijke verkiezingsprocedure met zich mee brengt.

Voor de periode van 23 september 2019 tot en met 31 mei 2020 zijn we op zoek naar meerdere medewerkers om ons team te versterken.

Taken

Je takenpakket bestaat uit :

 • adviseren van de klant bij zijn administratieve en juridische vragen (je wordt hiervoor ondersteund door een ervaren jurist);
 • het inhoudelijk en administratief beheren van de klantendossiers in het kader van de procedure sociale verkiezingen, waaronder :

 • begeleiden van de klanten doorheen de procedure;
 • bewaken van de stappenkalender (procedure);
 • tijdig en correct verwerken van de administratieve gegevens;
 • opmaken van documenten en tijdig bezorgen aan de klanten,

  verzorgen van alle klantencontacten, telefonisch en via e-mail.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier