TECHNIEKER TREINEN - VAST CONTRACT
manpower
Gent, Belgium
21 uur geleden

Job Description

Als technisch specialist in treinen zal je, na je training "on-the-job", storingen detecteren, diagnosticeren (via gegevensverzamelingssysteem) en oplossen.

Verder zal je storingen analyseren om deze naar de toekomst toe te verminderen door wijzigingen aan te brengen. Je staat verder in voor het optimaliseren van onderhoudstaken, het verbeteren van middelen en milieu.

Het gaat om een gevarieerde functie.

Client Description

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een grote organisatie met verschillende vestigingen en verschillende projecten is op zoek naar een technieker met interesse voor alles wat te maken heeft met treinen.

Candidate Profile

Je hebt een technisch diploma en ervaring waardoor je goede kennis hebt van elektrotechniek en mechanica.

Ervaring met treinen, trams of relevante technieken (remsystemen, tractiesystemen, HVAC, draaistellen, deuren, signalisering, .

 • is uiteraard een sterk pluspunt.
 • Kennis van technisch Engels is een pluspunt, net als ervaring met software en hardware pakketten.

  Client Offer

  In deze job vind je veel variatie en uitdaging. Je bent een echte specialist in treintechniek. Opleidingen worden voorzien afhankelijk van behoefte.

  Gezien de grootte van de organisatie zijn er doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen. Vanaf dag één start je met een vast contract.

  Je krijgt een competitief loon met extralegale voordelen.

  Interesse? Stuur snel je cv naar jan.callens manpower.be of bel naar 0477 80 66 52 voor meer info!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier