Sortlist zoekt een stagiair Account & Content Management
Sortlist
Brussel
4 dagen geleden
source : Student.be

Wil jij deel uitmaken van een dynamische scale-up die de wereldwijde marketing- en communicatiemarkt wil veranderen? Solliciteer dan zeker bij Sortlist! Het is al operationeel en we hebben uw hulp nodig om nog sneller te groeien!

Over ons

Sortlist is een technologie scale-up gevestigd in Waver & Brussel. Via een innovatieve webapplicatie, sterk verbonden met professionele netwerken, vindt Sortlist de manier waarop bedrijven van elke omvang en locatie hun marketing- en communicatiebureaus vinden opnieuw uit.

De positie

Sortlist is op zoek naar een Account Manager en Content Intern die gemotiveerd is en streeft naar klanttevredenheid. Het is een parttime baan, met directe integratie.

Over de functie

We maken een aanzienlijke groei van onze activiteiten door en verwachten dat ons aantal gebruikers de komende maanden aanzienlijk zal toenemen.

We moeten deze gebruikers veranderen in tevreden klanten.

Jobomschrijving :

 • Je beheert de opvolging met onze klanten.
 • Je staat in om signalen in de markt op te vangen die kunnen leiden tot de ontwikkeling van nieuwe producten. Daarnaast ben je in staat om hier het bedrijfspotentieel van te beoordelen.
 • Je gaat actief op zoek naar nieuwe contacten en verkoopmogelijkheden.
 • Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van content en SSR management.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier