Projectleider Ramen en Deuren, Zele
Whoohoo Gent
Zele, BE
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Onze gerenommeerde klant in regio Waasland, gespecialiseerd in het hogere segment van schrijnwerk hout en aluminium. Dit voor particuliere nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Goede voorbereiding is de sleutel tot succes, dit is de reden waarom ze hun team willen uitbreiden met een ervaren projectleider.

Je komt terecht in een organisatie met open communicatie en goede teamsfeer. Je werkt vanuit het hoofdkantoor regio Zele voor de regio West-en Oost-Vlaanderen Als ervaren projectleider ben je verantwoordelijk voor de oplevering jouw projecten in de ramen en deuren.

Bovendien werk je nauw samen met en ondersteun je de junior projectleider. De junior projectleider heeft nog ondersteuning nodig en moet de kneepjes van het vak leren.

Het ideale scenario is dat je een aantal jaren ervaring hebt als projectleider en in de ramen en deuren. Je komt ook in aanmerking als je heel nauwkeurig en gestructureerd werkt als tekenaar / werkvoorbereider.

Als projectleider sta je in voor het analyseren van... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier