ICT Support Engineer - Polyvalente ICT'er (m/v)
Konvert Office Roeselare
Wevelgem, Belgium
22 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

ProfielVoor onze klant, zorgen wij voor assistentie om hen aan een nieuwe collega te helpen, wij zoeken een Polyvalente ICT'er, in een ondersteunende Support rol.

Je beschikt over een sterk analytisch denkvermogen met interesse in een bedrijf met productieomgeving ! Je hoeft geen tonnen ervaring te hebben maar leergierig en gedreven zijn, om stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan te leren en om te zetten in productmodellen, productie orders en bedrijfsprocessen.

 • Heb je deze ervaring al wel, ook welkom om te solliciteren ! Functie : -Meehelpen bij de verdere uitbouw van het bestaande ERP-pakket (Axapta2012), de productconfigurator (Econ) en webportal (Sana);
 • Dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues;-Onderhoud serverinfrastructuur.AanbodBehoeften van de opdrachtgever identificerenVakprocessen analyserenOpportuniteit en uitvoerbaarheid evalueren.
 • Controleren of de gebruikers de informatiesystemen gelijkvormig gebruiken (regels, procedures, ...). De architectuur van de informatiesystemen van de onderneming analyseren.

  De realisatie van projecten superviseren en coördineren. Domein : Geïntegreerde beheersprogramma's - Enterprise Resource Planning (ERP).

  Domein : Handel, verkoop, klantenrelaties. Domein : Productie. Functionele oplossingen formaliseren en bepalenEvoluties en functionele uitbreidingen van het informatiesysteem voorstellen aan de opdrachtgever.

  Functionele tests van de ontwikkelde toepassingen uitvoeren en opvolgen -Een voltijdse, afwisselende en autonome job binnen een dynamisch ICT team.

 • Een interessante en leerrijke job binnen een innovatief en sterk groeiend bedrijf. -Een intensieve en gestructureerde opleiding.
 • Een aangepast salaris.Vereiste kwalificatiesHet Profiel dat wij zoeken : -Bachelor- of masterdiploma in een ICT-richting of min.
 • een 3-tal jaar ervaring-Feeling of sterke interesse met productie omgeving & automatisatie van productieprocessen.-Basiskennis VB.

  net, Java, C++ en SQL noodzakelijk.-Voorkennis m.b.t. ERP en webdesign is een pluspunt.-Je hebt een sterk analytisch denkvermogen.

 • Jouw gedrevenheid en resultaatgerichtheid maken dat je de opgelegde doelstellingen kan behalen.-Je stressbestendigheid maakt dat je de opgelegde deadlines kan behalen, een 9 to 5 mentaliteit is niet aan jou besteed.
 • Je bent vlot Nederlands-, Frans- & Engelstalig.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier