Arbeiders Sloop
Aertssen
Antwerpen
11 uur geleden

BEDRIJFSVOORSTELLING

Dankzij onze 60 jaren ervaring en state-of-the-art machines kom je terecht in een gedreven en open familiebedrijf! We zijn specialist in Belgiƫ op gebied van 3 grote divisies, Aannemingsbedrijf Aertssen, Aertssen Kranen, Aertssen Transport en Logistiek.

Wij verzorgen de meest uiteenlopende projecten! Naast onze activiteiten in Belgiƫ zijn wij sinds een 15-tal jaren ook een vaste waarde in het Midden-Oosten.

Dankzij ons hoogtechnologisch machinepark en 1500 gespecialiseerde medewerkers zijn wij in staat steeds een optimale service aan te bieden!

Onze medewerkers zijn goud waard. Het is de combinatie van mensen, machines en kennis die het ons mogelijk maken de beste te zijn in wat we doen.

People, Power and Passion to build on!

WAT ZAL JE DOEN?

Aertssen Infra is op zoek naar gemotiveerde handarbeiders voor onze sloopafdeling :

 • Je wordt ingezet op onze afbraakwerken als handarbeider.
 • Je bent verantwoordelijk voor het sorteren van sloopmateriaal, assisteren van de kraanman,...
 • WIE ZOEKEN WE?

 • Je hebt bij voorkeur ervaring met sloop, maar dit is geen must.
 • Je vindt het geen probleem om lange afstanden af te leggen voor je job, onze werven situeren zich namelijk over heel Vlaanderen.
 • Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en hebt een echte 'werkers-mentaliteit'.
 • ONS AANBOD

  Bij Aertssen kom je terecht in een familiebedrijf met een collegiale sfeer waar passie en gedrevenheid vaste waarden zijn.

  Van opstart tot oplevering wordt er op jouw kennis en vaardigheden gerekend.

  Je krijgt de nodige bijscholing om up to date te blijven en een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen zoals bijvoorbeeld een smartphone met abonnement.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier