Ingenieur Akoestiek Gebouwen
Bureau De Fonseca bvba
Strombeek-Bever, Vlaams-Brabant, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Je maakt deel uit van een sterk team van geluidspecialisten, dat zich de voorbije jaren heeft op ontwikkeld tot marktleider in deze niche van de Belgische markt.

Als ingenieur bouwakoestiek werk je met professionele klanten oplossingen uit voor een goed akoestisch comfort in gebouwen.

Voor de technische analyses voer je metingen en computersimulaties uit. De resultaten van de analyses verwerk je tot een gericht en bevattelijk rapport.

Je volgt de projecten en de relaties met de klanten zelfstandig op. Wij zijn op zoek naar een junior bouwkundig ingenieur of een ingenieur-architect.

Diepgaande kennis van akoestiek is geen noodzaak, een passie voor akoestiek en voor de bouw is een groot pluspunt.

Je hebt praktisch inzicht maar kunt je ook vlot inwerken in een stukje theorie. Je houdt van metingen in de praktijk, maar ontwerpberekeningen op kantoor boeien je evenzeer.

Je werkt nauwgezet en resultaatgericht en neemt daartoe de nodige initiatieven. Je bezit prima communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

Je bent in staat om zelfstandig te functioneren, en je kunt de hoofdzaken van de bijzaken onderscheiden.

Je hebt de ambitie en de gedrevenheid om door te groeien tot specialist in dit boeiend vakgebied. Je krijgt een veelzijdige en uitdagende job in een niet alledaags werkgebied, en een prettige en collegiale sfeer in een modern en groen kantoor.

Flexibele werkuren en deeltijds thuiswerken laten je toe om nodeloos fileleed te vermijden.

De verloning omvat een aantrekkelijk salarispakket in overeenstemming met de functie en je profiel, een bedrijfswagen, en ruime mogelijkheden tot verdere ontplooiing van jezelf in een jonge en dynamische onderneming.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier