Bekister (m/v)
Konvert Interim Sint-Truiden
Sint-Truiden, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een, bedrijf regio Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bekister voor het uitvoeren van betonwerken. Jouw takenpakket zal bestaan uit : - plaatsen van bekistingen - assembleren en leggen van wapennetten - storten van beton Heb jij een eerste ervaring als bekister?

TOP! Heb jij nog geen eerste ervaring als bekister? Geen probleem, indien je leergierig en gemotiveerd bent. Spreekt deze vacature u onmiddellijk aan?

Stuur dan snel uw cv naar sint-truiden.interim konvert.be

Aanbod

Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones. Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten.

De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling. De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren.

De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...). Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, .

 • Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren. Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren.
 • Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...) Verloning volgens ervaring.

  Na een geslaagde interimperiode kans op een vast contract

  Vereiste kwalificaties

  Je leeft de veiligheidsvoorschriften strikt na Je kan nauwkeurig werken en werkt de producten met de nodige zorg correct af Je werkt graag in teamverband Je bent leergierig Technisch onderbouwd zijn.

  ervaring is geen vereiste, maar wel een pluspunt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier