Backend/Cloud .Net developer
Austin Bright
Antwerpen & Haven, Antwerpen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Jouw verantwoordelijkheden : Backend / Cloud .Net developer

De applicatie wordt in-house ontwikkeld en dit geeft je als ontwikkelaar de kans om aan alle backend facetten te werken. De technische focus ligt uiteraard op C# en Azure, maar ook domeinen als IdentityServer, RabbitMQ en Camunda paseren de révu.

Als ontwikkelaar zet je de functionele analyse om in een technische fiche, ontwikkel je de applicatie, test je deze en sta je uiteraard ook in voor de opvolging.

Jouw profiel : Backend / Cloud .Net developer

Assertief, gedreven en vooral leergierig. De opgebouwde kennis zal je in staat stellen om deze complexe omgeving naar je hand te brengen.

Als persoon heb je oog van detail, zweer je bij clean code en spar je graag met je collega's om tot een kwaliteitsvol resultaat te komen.

Een master in Toegepaste Informatica of Computerwetenschappen, gekoppeld aan minimum van drie jaar professionele ervaring.

Je bent op zoek naar een bedrijf met een stevige structuur, maar waar je wel nog een impact kan hebben door bijvoorbeeld het aanbrengen van nieuwe ideeën of methodologieën.

Ons aanbod : Backend / Cloud .Net developer

De uitdagende functie waar je naar op zoek bent, binnen een hoog aangeschreven bedrijf in zijn branche.

Een onderneming waar je in optimale omstandigheden jouw functie kan uitvoeren. Je zal hier niet enkel de nodige tools ter beschikking hebben, maar ook collega's die jou motiveren en ondersteunen om je doelen te bereiken.

Naast het werken met verschillende hoog aangeschreven technologieën, kan je hier ook genieten van tailor-made opleidingen in de gebruikte technologieën.

Tenslotte geniet je hier van een uitstekende brutoverloning gebaseerd op jouw kennis. Daarnaast heb je hier extralegale voordelen als een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, gsm-abonnement en laptop.

Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons dan je CV via apply austinbright.com met de vermelding van de vacature titel.

Je kandidatuur wordt confidentieel behandeld door Elise en Cedric.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier