Sales Development Representative
Aertssen
Stabroek, België
3 dagen geleden
source : vacature.com

Als Sales Development Representative ben je verantwoordelijk voor de directe verkoop van ons digitale product. Zo ondersteun je de groei van ons klantenbestand.

Je zal ons product & onze diensten verkopen aan middelgrote en grote bedrijven.Via inkomende lead generatie en slimme account targeting stel je ons voor aan de juiste doelgroep.

Samen met de VP of Sales zal je een strategie definiëren & implementeren voor nieuwe en bestaande markten.Je rapporteert aan de VP of Sales.

Jouw functie :

Je bezoekt bestaande accounts om hun noden te doorgronden.Cold Calling doe je met twee vingers in de neus.Via ons netwerk (referrals, inkomende leads .

 • spot je nieuwe opportuniteiten.Je kent de ins & outs van onze software en zorgt ervoor dat ze als zoete broodjes verkocht wordt.
 • Je geeft demo’s aan toekomstige klanten.Je sluit deals met het oog op kwaliteit en toekomstige klanttevredenheid.Je neemt deel aan evenementen binnen de sector.

  Je volgt je sales funnel nauwgezet op via Pipedrive.

  Profiel :

  Minstens 3 jaar ervaring als Account Manager, Business Development Manager, Sales Executive, Sales Representative, Vertegenwoordiger .

 • Kennis van de bouw, Saas-sector of ervaring in een ander domein dan HR is een troef. Je bent vlot Nederlandstalig met een goed niveau in Engels, Frans is mooi meegenomen.
 • Je bent nieuwsgierig, ondernemend, klantgericht en gepassioneerd door verkoop.Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit.

  Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent positief ingesteld.Je hebt kennis van rapporteringstechnieken en het opstellen van KPI's.

  Bedrijfsvoorstelling :

  Aertssen Group werkt aan de rand van de organisatie aan een aantal nieuwe digitale producten. Voor één daarvan is Aertssen Group op zoek naar een Sales Development Representative.

  Overtuigd? :

  Solliciteer online via de groene knop!Nog vragen? Contacteer Sylvie Poissonnier - Talent Manager via de contactknop.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier