Gemotiveerde operator (2 ploegen) (m/v)
Konvert Interim Waregem
Sint-Eloois-Vijve, BE
4 dagen geleden

Profiel

Onze klant is een bedrijf gelegen in de regio van Waregem en zij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers!Heb jij enige ervaring in de productie en kan je goed met een computer overweg?

Dan strook jij met het profiel waar wij naar op zoek zijn!Jouw takenpakket zal bestaan uit het instellen van machines, kwaliteitscontrole van het verwerkte product en het manueel stapelen van zakken op paletten.

Spreek je een aardig mondje Nederlands, ben je fysiek volledig in orde en geef je de voorkeur aan een 2-ploegenstelsel? Neem dan razendsnel contact op met Konvert Interim Waregem en wij doen het nodige voor jou!

Aanbod

De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren. De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, .

 • Toezicht houden op de doorstroom en de voortgang van producten op een productie- of transportlijnIndien nodig elementen deblokkeren en verwijderen Je zal tewerkgesteld zijn in een dynamische, familiale firma die gespecialiseerd is in het mengen van samengesteld veevoeder.
 • Je krijgt een competitief loon en maakt kans op een vast contract na een geslaagde interimperiode.

  Vereiste kwalificaties

 • Je kan vlot overweg met computers- Je hebt geen hoogtevrees- Je bent stressbestendig, collegiaal en sociaal aangelegd- Je spreekt en begrijpt vlot de Nederlandse taal
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier