Technisch operator Regio Sint-niklaas (M/V)
Over Ago
Nieuwkerken-Waas
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten actief in de metaalindustrie, is AGO Technics op zoek naar een technieker in dagregime. Tot jouw takenpakket behoren de hieronder opgelijste zaken :

 • Je bent verantwoordelijk voor zowel het curatief als het preventief onderhoud;
 • Je denkt actief mee over de aanpassing en verbetering van de installaties;
 • Je maakt een grondige analyse van de productiestilstanden en maakt hierbij bijkomende actieplannen op;
 • Je volgt de kwaliteit binnen het productieproces nauwgezet op;
 • Je maakt de onderhoudsplanning op i.s.m. productie;
 • Je staat in voor het volledig beheer van het magazijn;
 • Je bent het aanspreekpunt voor de begeleiding en aansturing van de onderaannemers;
 • Tenslotte ben je persoon voor het aanpassen en ontwikkelen van de PLC software.
 • Vereisten

  Je beschikt over een technisch middelbaar diploma bij voorkeur in de elektriciteit, elektromechanica of elektrische installatietechnieken.

  Je beschikt over een goede mechanische kennis, maar je kan en wil ook op elektrisch vlak zaken bijleren. Indien je al een eerste positieve industriële werkervaring hebt, dan is dit zeker een pluspunt.

  In welke sector je deze ervaring hebt opgedaan, is minder van belang. Indien je al een basis kennis zou hebben van PLC of automatisatie, dan is dit ook een troef, maar dit is zeker geen vereiste.

  Je bent een gemotiveerde, leergierige technieker die graag de handen uit de mouwen steekt. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin en denkt ook creatief mee.

  Je hecht veel belang aan de heersende veiligheidsnormen. Je wenst te werken in dag. Van maandag tem donderdag werk je van 8u tem 16u30 en op vrijdag werk je van 8u tem 15u00.

  Aanbod

  Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een familiale sfeer. Er wordt goed gezorgd voor de werknemers, er wordt op een respectvolle manier gecommuniceerd, er is weinig hiërarchie wanneer er een aanvraag gebeurt voor een investering / verbetering De collega's zijn er steeds om elkaar te helpen.

  Verder werk je samen met een heel ervaren onderhoudsteam waardoor je heel veel kan leren. Die bereid zijn om je met veel plezier alle kneepjes van het vak aan te leren.

  Wat deze technische dienst zo typeert, is de aangename werksfeer. Dankzij de hoge anciënniteit van sommige collega's, wordt er veel kennis en ervaring geleerd, zodat je constant kan bijleren.

  Je krijgt een vast contract na een interimperiode. Indien je een vaste job zou opzeggen, voor deze nieuwe uitdaging, dan is een direct vast contract, ook zeker een optie.

  Je krijgt een mooie verloning, aangevuld met maaltijdcheques ( €7), een hospitalisatieverzekering en premies. Interesse?

  Stuur dan graag jouw persoonlijk CV naar gent.technics ago.jobs.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Sint-Niklaas

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier