Recruitment Consultant
SD Worx
brussel
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Als Recruitment Consultant zal je volgend takenpakket beheren :

Via kanalen zoals jobboards en jobsites, LinkedIn en social media trek je nieuwe kandidaten aan. Deze ontvang je enthousiast en warm op kantoor.

Je kruipt graag in jouw pen om de meest catchy’ vacatureteksten te schrijven. Ons ultieme doel? Sollicitaties die binnenstromen en die getalenteerde kandidaat aan de haak slaan.

Je verdiept je in jouw klanten en hun vacatures en analyseert hun behoeften. Samen ga je op zoek naar de juiste oplossing.

Je screent de kandidaten telefonisch. Je bent net niet met je telefoon in de hand geboren.

Na een succesvolle telefonische screening nodig je de kandidaten uit voor een diepte-interview op kantoor (of mee met dit snelle digitale tijdperk : via Skype).

Je bent een echte matchmaker tussen de kandidaat en de klant binnen jouw expertisedomeinen.

Als je deze kwalitatieve match in handen hebt, stel je de kandidaat voor en zorg je voor de volledige opvolging die telkens weer het verschil maakt.

Als je dat YES-telefoontje krijgt met het leuke nieuws dat jouw kandidaat mag starten, dan verzorg je alle nodige administratie.

Eens de kandidaat een uitzendkracht wordt, laat je hem niet los en volg je het verdere verloop bij de klant op.

Verder sta je, samen met je tof team van gedreven collega’s, in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor en zet je samen mooie resultaten neer.

Je krijgt een doorgedreven opleiding rond sociale wetgeving en past deze correct toe in de praktijk. Zo help je uitzendkrachten verder met de meest uiteenlopende vragen.

Profiel en vaardigheden

We zijn op zoek naar werknemers die zich goed kunnen vinden in volgende waarden : passie, discipline, open communicatie, vrijheid en fun

Je bent tweetalig NL / FR

Je houdt ervan om actief met mensen om te gaan

Je hebt een gezonde commerciële aanleg

Je hebt heel veel zin en drive om deze nieuwe uitdaging aan te gaan

Aanbod

De nieuwe uitzenddivisie van SD Worx biedt je een waarden gedreven werkomgeving met veel oog voor hun werknemers en de kans om elke dag nieuwe dingen bij te leren

Grote en financieel stabiele groep onder de vleugels van HR-dienstverlener SD Worx

Doorgedreven opleidingen en coaching

Mogelijkheden tot zelfontplooiing en ruimte voor ambitie

Aantrekkelijk verloningspakket en andere voordelen (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, lekkere koffie, ...)

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier