Desdalex Advocaten-Advocaat vreemdelingenrecht (m/v)
Desdalex Advocaten
Antwerpen, Belgium
5 dagen geleden
source : Balie Antwerpen

Beschrijving

Desdalex Advocaten bestaat uit een hecht team van gemotiveerde advocaten en enthousiaste administratieve medewerkers. Als team zijn wij voorbereid op de snelle evoluties in recht en samenleving.

In het kader van de verdere uitbreiding van ons kantoor, zijn wij vandaag op zoek naar een gedreven medewerker(ster) om de rechtstak vreemdelingenrecht op te starten en verder uit te bouwen.

Je komt terecht in een gemotiveerd team in een kantoor waar een constructieve sfeer heerst en waar steeds hard gewerkt wordt.

Profiel

Bij voorkeur 2 jaar balie ervaringEen doorgedreven interesse in alle juridische aspecten van tewerkstelling in de ruime zin van het woordJe kan opstarten met een eigen cliënteel en zorgt voor de verdere uitbouw daarvan.

Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en hebt bij voorkeur een goede kennis van Frans & EngelsJe kan ons cliënteel op een professionele wijze bijstaan en bent bereid ervoor tot het uiterste te gaanJe bent een echte teamplayerJe bent ordelijk, punctueel en volgt deadlines nauwkeurig op.

Je bent enthousiast, loyaal, constructief en dynamisch.Je denkt resultaat- en klantgerichtJe hebt een no-nonsense attitudeJe bent in het bezit van een rijbewijsJe bent een enthousiaste teamspeler

Aanbod

Je krijgt de kans om deze rechtstak zelf verder uit te bouwenJe wordt opgenomen in een gespecialiseerd team dat jou ondersteunt in je verdere ontwikkeling en specialisatie met stimulerende doorgroeimogelijkhedenEen aantrekkelijk en competitief verloningspakketGevarieerd en boeiend werkRechtstreeks contact met de cliënten & de mogelijkheid om zelfstandig je dossiers te beherenEen zeer aangename en collegiale sfeerEen aantrekkelijke en innovatieve werkomgevingOnze specialisten werken in de voornaamste rechtsdomeinen en bieden jou een ondersteunend kader in je verdere juridische ontwikkeling en doorgroeistrategie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier