Magazijnier voeding
Synergie s.r.o.
Brugge
1 dag geleden

Ben jij op zoek naar een job regio Brugge en kan je in 2 ploegen werken? Wil je graag in de voeding aan de slag en schrikt een koude omgeving (8 C) je niet af?

Dan ben jij misschien de magazijnier waar wij naar op zoek zijn!

Profiel :

Hoe ziet jouw werkdag er uit? Je beheert de flow van onze afgewerkte producten. Jij zorgt ervoor dat ze geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt worden.

Dit wil zeggen : controle van de temperatuur van de grondstof zodat dit correct ingevroren kan worden en uiteraard het bewaken van orde en netheid in de frigo's! Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van de grondstoffen en de grondstofflow en het bijhouden van de stock.

Je kan nauwgezet, gestructureerd en veilig werken in een koudere omgeving (tussen de 5 en 7 graden). Je werkt in 2 ploegen van maandag tot vrijdag (afwisselend vroege ploeg 5u -

13u en late ploeg 13u - 21u)

Aanbod :

Je komt terecht in een modern en hoogtechnologisch voedingsbedrijf, waar hygiëne en veiligheid van groot belang zijn. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten.

Wij bieden je een afwisselende job aan met veel verantwoordelijkheid, doorgroeimogelijkheden en de kans op opleiding. Na je interimperiode en bij positieve evaluatie kan je over naar een vast contract.

Je start met een loon van 12,53€ / uur, ontvangt maaltijdscheques van 6€ / dag en een ploegenpremie.

Heb je interesse in de functie van operator - lijnverantwoordelijke? Solliciteer onmiddellijk online via de sollicitatieknop of bel voor meer info op 0484 784 657.

Ken je mensen die in aanmerking kunnen komen en interesse kunnen hebben, stuur gerust deze vacature door.

Hopelijk tot binnenkort!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier