PLAATBEWERKER DAG OF VASTE VROEGE PLOEG
Manpower
Oudenaarde
1 dag geleden

Job Description

Een plaatwerker is een metaalbewerker die met plaatmetaal werkt. Plaatmetaal zijn lichte metalenplaten die voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden.

Het is aan de plaatwerker om het plaatmetaal o.a. te meten, te snijden en te assembleren. Als het om grote hoeveelheden (zwaar) plaatmetaal gaat kan er ook gebruik gemaakt worden van machines.

De plaatwerker is dan verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste specificaties en de verdere besturing van de machine.

Client Description

Voor een bedrijf regio Leupegem, zijn wij op zoek naar een plaatbewerker dagwerk

Candidate Profile

Bij voorkeur heb je reeds ervaring in de metaalsector . Verder werk je graag in dagploeg en ben je op korte termijn beschikbaar.

Client Offer

We bieden jou een afwisselende job aan in een snelgroeiend bedrijf. Verder kan je rekenen op een grondige opleiding en een vast contract na de voorziene interimperiode.

Heb je interesse? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren via office.oudenaarde manpower.be of op het nr 055 / 335980

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier