Senior M&A associate
Lexius Staffing
Ghent
3 dagen geleden

Onze cliënt is het advocatenkantoor De Langhe met vestigingen in Waregem en in Gent. Het kantoor geniet bekendheid omwille van zijn sterke positie in corporate en M&A, fiscaal recht en complexere handelsrechtelijke dossiers.

Het telt buitenlandse en Belgische private equity fondsen tot zijn cliënten, maar tevens grote Belgische (industriële) groepen.

De Langhe advocaten kent een sterke groei. Om die verder te ondersteunen is het op zoek naar een Senior associate met M&A ervaring van 4 tot 6 jaar.

Functie

Als Senior associate in het corporate / M&A departement, zal u de cliënten van het kantoor begeleiden en vertegenwoordigen in overname en acquisitiedossiers.

Profiel

 • U beschikt over een Master in de Rechten afgeleverd door een Belgische universiteit en u heeft tussen 4 en 6 jaar ervaring in het M&A departement van een internationaal of groot Belgisch advocatenkantoor;
 • U behandelt vennootschapsrechtelijke en fusie-en acquisitiedossiers autonoom onder begeleiding van partner;
 • Naast het Nederlands, heeft u een uitstekende kennis van het Engels; kennis van het Frans is een plus;
 • U kan goed onderhandelen en u bent goed georganiseerd.

  Aanbieding

  De Langhe advocaten kende de voorbije jaren een gestage groei. Het is een ambitieus kantoor met een klare visie op waar het heen wil in de komende jaren.

  Als corporate associate zal u tussenkomen op M&A dossiers zoals die ook in de grotere Belgische en internationale kantoren worden behandeld.

  De voorgestelde verloning is in lijn met die van de grotere kantoren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier