OPERATOR ROLLENVOERDER
Anoniem
Dendermonde, Oost-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

In deze leuke functie zal je verantwoordelijk zijn voor het bewaken van een correct productieproces, en het correct aanleveren van de grondstoffen! Je doet dit vanuit een controlekamer waar je met behulp van verschillende controleschermen ziet of er voldoende grondstoffen beschikbaar zijn voor de geplande productie en of de productiemachine vlot produceert.

Je zal eveneens werken met de heftruck!

Je bent beschikbaar om werkzaam te zijn in een 5-ploegen systeem!

Ben je een mature schoolverlater met een technische diploma op zak of heb je reeds enkele, succesvolle jaren werkervaring als een machineoperator in de productieomgeving?

Mensen met pit en gezond verstand, zonder ervaring komen ook in aanmerking! Bij voorkeur heb je reeds ervaring met de heftruck (grote klemmen)

Ben je verantwoordelijk, betrouwbaar en heb je een stabiele verleden die deze eigenschappen kan aantonen? Sta je ervoor open om in een volcontinue systeem te werken?

Dan ben je de kandidaat waar wij naar op zoek zijn!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier