IT Security Specialist
USG Professionals
Brussels, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als IT Security Specialist in het IT Security Team houd je toezicht op het brede gamma geprivilegieerde en technische toegangsopties tot de IT-systemen en toepassingen van de klant in België.

Je controleert de rollen & verantwoordelijkheden, definieert de richtlijnen en maakt deze kenbaar aan de Business- en IT-teams.

Je beheert de centrale processen voor toegangsbeheer, zoals het opnieuw certificeren van gebruikersrechten, je verzamelt bewijzen voor de interne financiële controle en de externe auditeurs.

Kortom, jouw rol is dus cruciaal.Concreet betekent dit dat je, als IT Security Specialist ? een grondig en volledig begrip verwerft van de IT-infrastructuur en de hele waaier aan geprivilegieerde en technische toegangsopties tot de systemen.

 • nauw samenwerkt met verschillende lokale en wereldwijde teams bij het leveren van de feitelijke platforms voor toegangsbeheer.
 • de processen voor toegangsbeheer definieert en aanpast volgens de behoeften van de organisatie en de regelgevende vereisten.
 • de centrale processen voor toegangsbeheer coördineert en toepast. Hierbij hou je rekening met uitzonderingsafhandeling en ben je het contactpunt voor interne controle en externe auditeurs.
 • mogelijke hiaten proactief identificeert en actieplannen opstelt met verscheidene teams om mogelijke tekorten te verhelpen.
 • Je grijpt elke kans om de processen te verbeteren en de efficiëntie te verhogen. ? escalaties en prioriteiten tijdig behandelt met een tevreden klant als gevolg.

 • Knelpunten en problemen analyseert en oplost of escaleert. Je neemt de gepaste actie en vermijd herhaling. ? problemen met klanten tactvol behandelt en je volle aandacht geeft.
 • Je communiceert met je klanten over de vooruitgang en je lost de situaties doeltreffend op en bouwt zo aan een goede en duurzame relatie met je klanten.

 • Een bijdrage levert aan het technische stappenplan van de verschillende systemen voor toegangsbeheer die de klant in België gebruikt;
 • de beveiligingsarchitect helpt bij de analyse en de oriëntaties en expertise aanbrengt inzake identiteits- & toegangsbeheer, inclusief multifactor-authenticatie en verschillende types toegangscontrole.

  Je profiel? Een bachelor of master in toegepaste informatica, computerwetenschappen, een gelijkwaardige informatica-technische opleiding of ervaring.

 • Kennis van Identity & Access Management of ander security-gerelateerd domein is een plus. ? Een zelfstandige werker met analytische aanpak ?
 • Een klantgerichte, dienstverlenende en empathische attitude. ? Oog voor detail gecombineerd met een prima werkethiek ? communiceert helder in N / E of F / E en het vermogen om te werken in een snel veranderende, teamgerichte omgeving.

 • Constructief kritische problem solver Talent moet in de watten worden gelegd. Daarom bieden we je niet alleen een vast contract van onbepaalde duur aan in ruil voor je kennis en inzet.
 • We treden ook op als uw loopbaanplanner en gaan op zoek naar de beste kansen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden voor u.

  Naast je competitief salaris krijg je heel wat extralegale voordelen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier