CREDIT COLLECTOR
Credit collector
Vilvoorde - Zaventem, Vlaams-Brabant, BE
17 dagen geleden
source : Jobat

Hays Response Accounting & Finance is voor een gekend bedrijf in de productie van gereedschappen op zoek naar een credit collector die klaar is voor een boeiende job in een aangename werkomgeving.

Jouw grootste verantwoordelijkheid bestaat uit het opvolgen van achterstallige betalingen, zowel via telefoon en mail. Alle betalingen worden vervolgens systematisch correct verwerkt.

Indien nodig, stel je ook een betalingsplan op en bereid je incassodossiers voor. Je rapporteert steeds aan het operationeel management.

Aangezien dit om een gevarieerd takenpakket gaat, zijn we op zoek naar iemand flexibel die bereid is het financiële departement bij verschillende taken optimaal te ondersteunen.

Als jij de ideale kandidaat bent voor deze job, heb je een bachelordiploma in een administratieve of boekhoudkundige richting of heb je reeds een eerste ervaring als credit controller.

Daarnaast heb je een sterk doorzettingsvermogen en werk je even goed in team als zelfstandig. Je bent punctueel, stressbestendig en je streeft naar resultaten in je werk.

Bovendien ben je assertief en heb je een oog voor detail. Ten slotte kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans en ben je niet bang om initiatief te nemen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier