chauffeur c voor het plaatsen van verlichtingspalen regio lokeren - waasland (optie vast!)
Randstad
Lokeren, Oost-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Voor een bedrijf dat zich specialiseerd in het plaatsen van verlichtingspalen (hoofdzakelijk op openbare wegen) zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het plaatsing hiervan!Een dag in de functie ziet er als volgt uit : Je vertrekt 's morgens rond 7uur vanuit de opstapplaats in Lokeren met de vrachtwagen.

Je vervoert het materiaal en de palen naar de werven (in regio Waasland) waar je aankomt ten laatste om 8uur.Eens je bent aangekomen op de werf en het materiaal samen met je collega (met behulp van een autolaadkraan) hebt uitgeladen, beginnen jullie aan de plaatsing van de palen.

Volgens de instructies van de ploegbaas en / of werleider help je mee met een schop de werkput uit te graven. Als deze gemaakt is, ga jij de paal met behulp van een kraan (waarvoor je een opleiding krijgt) loodrecht in de werkput plaatsen.

Na het dichten van de put, rij je verder naar de volgende mobiele werkplaats. Tijdens het uitoefenen van je taken, hecht je veel belang aan veiligheid en kwaliteit.

Je werkdag eindigt na terug inladen van het materiaal en het proper achterlaten van de werkplaats rond 16u30, maar af en toe wat langer werken hoort er soms ook bij.

 • plaatsen of verwijderen van (hoofdzakelijk openbare verlichtings)palen met behulp van een autolaadkraan- transport van materiaal en de palen met de vrachtwagen- werkput maken met behulp van een schop- laden / lossen van het materiaal op de werven
 • qualification

  ersoonsgebonden : - kwaliteit, nauwkeurigheid en veiligheid zijn belangrijke waarden voor je (je maakt dan ook correct gebruik van de PBM's en houdt de werkplaats netjes)- je werkt graag buiten (in alle weersomstandigheden) en zwaar werk en werken op hoogte vormen voor jou geen struikelblok- het bedrijf en je collega's kunnen rekenen op je, je kan je flexibel opstellen en je bent bereid nieuwe zaken aan te lerenfunctiegebonden : - je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C (CE is een pluspunt, vakbekwaamheid is niet nodig!)- je hebt een VCA-attest of bereid dit te behalen via een opleiding via Randstad- je hebt reeds ervaring in werken met een autolaadkraan of je hebt het nodige technisch inzicht en je bent heel gemotiveerd om het aan te leren!- je kan je vlot zelfstandig verplaatsen naar de opstapplaats in Lokeren- je kan goed communiceren in het Nederlands - een voltijdse job in dagdienst met kans op een vast contract na een geslaagde interimperiode - je komt terecht in een ploeg van 2 personen binnen een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit centraal staan - je hebt een zeer gevarieerd takenpakket op mobiele werkplaatsen - in ruim voor jouw inzet, krijg je van het bedrijf een volledige opleiding tot kraanman! - een bespreekbare, aantrekkelijke verloning gebaseert op de barema's en je werkervaring!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier