Test Engineering (Ref. HVH57)
Buro Nexus
Antwerpen & Haven, Antwerpen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Jouw kwaliteiten als test engineer

Automatiseren kun je leren. Als test engineer ben jij dan ook verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van tests om automatiseringscomponenten te controleren.

De specificaties waaraan deze tests moeten voldoen? Die maak je zelf. In overleg met de klant natuurlijk. Jij hebt een goede kennis van systemen en programmeren, je ontwikkelt namelijk zelf de methoden en testapparatuur.

Wordt het daadwerkelijk testen door anderen opgepakt? Dan zorg jij voor de opvolging. Jij hebt een belangrijke rol in het overzien van de samenstelling van het product als geheel.

Jij overziet het hele productieproces.

Jouw vaardigheden als test engineer

Als test engineer plan jij de sterren van de hemel. Geen detail ontgaat jou. Fouten maken? Menselijk. Maar jij haalt ze overal uit én rapporteert deze.

Jouw kritische blik zorgt ervoor dat ieder product van ontwikkeling tot ingebruikname tot in de puntjes verzorgd is. Natuurlijk blijf jij met liefde op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen in je vakgebied.

Daarnaast kan jij je ook flexibel opstellen, want verplaatsingen horen erbij als Test Engineer

Buiten deze vaardigheden heb je een afgeronde bachelor of master in de richting techniek of IT op zak. Geen diploma, wel aantoonbare ervaring?

Daar doen we het ook voor!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier