Arts bij het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap - alle provincies
Domus Medica
Brussel, België
1 dag geleden

Functie omschrijving VAPH - ARTS : Lid van het interdisciplinair team Wil jij binnen het VAPH meebouwen aan de dienstverlening voor personen met een handicap?

Hou je ervan om een job te hebben in een uitdagende werkomgeving in volle verandering? Dan zijn wij op zoek naar jou! DOEL VAN DE FUNCTIE : Je duikt in een materie met een groot maatschappelijk belang die steeds verder evolueert, het beleid rond personen met een handicap in Vlaanderen.

Je neemt als arts bij het Vlaams Agentschap voor personen met een handicap een 2e lijnsfunctie op in de dienstverlening naar personen met een handicap.

Je hebt een belangrijke rol in de beoordeling van het voortraject van toeleiding en bij hulpmiddelen : Je analyseert en verwerkt binnenkomende aanvragen van personen met een handicap i.

v.m. erkenningen, subsidies e.d. om over deze aanvragen een (voorstel van) beslissing te formuleren op basis van het geldende beleid.

Je behandelt de aanvragen op inhoudelijk medisch vlak, zelfstandig of samen met je collega’s van het interdisciplinair team(IDT) van de provincie ( psycholoog / pedagoog, maatschappelijk assistent, arts).

Je staat je collega’s van het IDT bij met advies over de medische componenten in een dossier. (+- 80% van de functie) Daarnaast heb je een rol in het opleiden en coachen van externe partners die mee instaan voor de toelevering van aanvragen aan het VAPH.

10% van de functie). Als arts geef je vanuit de praktijk samen met je collega-artsen mee input rond het beleid van personen met een handicap (+-10% van de functie).

De artsen stemmen onderling frequent af aangaande dossieraanpak en visie via overlegmomenten / intervisie.Er zijn 5 provinciale kantoren in Vlaanderen van waaruit artsen werken (Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven en Hasselt).

Momenteel zijn wij op zoek naar 1 arts. Je stapt in in het IDT van 1 van de 5 provinciale kantoren naar keuze. Meer informatie over de vacature, ons aanbod en de selectie is te vinden op https : / / www.

vlaanderen.be / werken-voor-vlaanderen / vacatures / arts-357b65(externe link)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier