Allround handyman/klusjesman (m/v) regio Duffel en Mechelen (40u/week)
ISS Facility Services
Duffel, BE
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor onze klanten in Duffel en Mechelen zijn we op zoek naar een handyman / klusjesman (m / v) : Je werkt in een team dat instaat voor de onderhouds- en herstellingswerken aan gebouwen en infrastructuur.

Je voert allround werkzaamheden uit in de loodgieterij en elektriciteit en het onderhoud Je controleert preventief de gebouwinstallaties.

Je voert zelfstandig eerste interventies en kleine herstellingen uit aan gebouwen en infrastructuur als ook allerhande kleine klussen (schilderwerken, verlichting vervangen enz) en verhuisactiviteiten.

Je begeleidt onderaannemers. Variabele werkuren : van maandag tot vrijdag tussen 7u en 18u (40u / week). Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands.

Je hebt reeds een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige functie. Je beschikt over genoeg allround technische kennis in de loodgieterij, elektriciteit en algemeen onderhoud om je job zelfstandig uit te voeren.

Je bent leergierig, gepassioneerd door techniek en wil je kennis graag verder uitbreide... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier